Hodnocení obchodu

5,0 44 hodnocení
5
44x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
B Avatar autora Baru | 5.6.2024
Objednala jsem dárek pro maminku. Moc ji dárek dojal. Všechno bylo krásně zabalené. :)
MV Avatar autora Michaela Vitvarová | 1.6.2024
Objednala jsem si prstýnek sedmikrásky. Stihla jsem akci, kdy k prstýnku byly náušnice zdarma. Precizní a jemná práce do detailů propracovaná. Vše navíc krásně zabaleno i s povídáním a vzkazem. Rychle dodáno. Moc děkuji ❤️
PH Avatar autora Pavlína Hejzlarová (Administrátor) 2.6.2024
Moc děkuji za krásná slova. Opravdu si jich vážím a jsem ráda, že jste spokojená.
K Avatar autora Kateřina | 22.5.2024
Obdivuji ruční práci a do náramku jsem se zamilovala na první pohled. Krásně zabalený do krabičky se stužkou a se vzkazem. Náramek z ruky nesundávám. Moc děkuji, udělal mi velkou radost 🤍
PH Avatar autora Pavlína Hejzlarová (Administrátor) 23.5.2024
Moc děkuji za krásnou recenzi. Jsem nadšená, že se náramky tak začaly líbit. Mám z toho velkou radost a přeji, ať dělá radost i vám.
J Avatar autora Julie | 19.5.2024
Náramek je nádherný, jemný a romantický, dostala jsem ho luxusně zabalený v krásné a vkusné krabičce s mašličkou, už první pohled mě naplnil radostí z luxusního obchůdku. Děkuji mockrát ❤️. Jste nejšikovnější.
PH Avatar autora Pavlína Hejzlarová (Administrátor) 23.5.2024
Moc děkuji za krásnou recenzi. Jsem ráda, že už dárkové balení udělalo tak velkou radost. ❤️
VV Avatar autora Veronika Vavroušková | 17.5.2024
Viděla jsem na Facebooku inzerát na náušnice....jaké Vám chybí a já napsala trojlístky. Dcera dělá irské tance a nemohla jsem nic sehnat. Paní se mi ozvala a vykouzlila nádherný dárek pro mou dceru. Vše přišlo prekrasně zabalené a já už se těším, až budu tu nádheru moci předat. Děkuji a vřele doporučuji!
PH Avatar autora Pavlína Hejzlarová (Administrátor) 23.5.2024
Moc děkuji za krásná slova a hodnocení. Jsem ráda, že jsem udělala radost a jsem zvědavá, co řekne dcera na takové překvapení.
SW Avatar autora Simona Worbsova | 15.5.2024
Absolutni 1* ❤️skvely servis pro zakaznika, skvele originalni vyrobky , uzitecnost podpory proti rakovine 🌼, krasne baleni❤️ skvely Web stranky…Balicek co vam na tvari vyloudi usmev😊🙂Pavlinko Vase Prace Je Poklad Na Trhu👍✅❤️
PH Avatar autora Pavlína Hejzlarová (Administrátor) 16.5.2024
Předem moc chci poděkovat, že se vám eshop líbí. Opravdu na něm pracuju neustále, abyste se tu cítili dobře a našli vše, co potřebujete. Také moc děkuji za krásná slova úžasné hodnocení. Věřím, že další ženy určitě nadchne, jak jste byla spokojená.
M Avatar autora Marcela | 11.5.2024
Nemožné na počkání, zázraky do tří dnů ! To je v krátkosti chrakteristika paní Pavlínky. Objednala jsem naušničky poměnky pro dceru kterou něžné kvítky úplne uchvátily že si objednala ještě další naušnice které však neměla Pavlínka na skladě neměla. Dohodli jsme se že jí je do příští návštěvy udělá , dcera nežije v ČR. Ake kdyzž balíček dorazil jako překvapení mbyli tam i ty druhe hotove jak říkám nemožné na počkání…Pavlínka je úžasně vstřícny člověk její kytičky jsou krasný háčkovaný zázrak . Nádherně zabaleno brzy posláno je cítit že vše dělá s ládkou a ochotně vyjde každému vstříc.A 2 žluté kvítky pro boj proti rakovině byly jadnou druhou objednávkou a přesto že jsme ještě jedny naušnice v podobě kopretinek vyhrali uveřím že to není poslední věc ktero objednáme. Určitě jestli někdo chce krasu a original měl by se u Pavlínky po nějakém kvitku pohlédnout . ❤️
PH Avatar autora Pavlína Hejzlarová (Administrátor) 16.5.2024
Moc děkuji. Je úžasné být součástí vašeho života a plnit vaše přání. Vidět, jak jste nadšené, že jsem vám udělala radost a to je pro mě to nejcennější. Děkuji za krásné hodnocení a posdílení vašich zkušeností s mou tvorbou a prodejem.
AC Avatar autora Alena Coufalíková | 11.5.2024
Každoročně podporuji Ligu proti rakovině a když jsem letos viděla, že se paní Pavlína zapojila se svými nádhernými háčkovanými květy, neváhala jsem. Komunikace s paní byla velice příjemná. Objednávka dorazila bleskově, pečlivě zabalená, v krásné krabičce, s nádhernou ruční kresbou a to co bylo uvnitř krabičky mi jednoduše vyrazilo dech. Precizně autenticky zpracovaná nádherná brož, která již má své čestné místo. Určitě od paní Pavlíny neobjednávám naposledy a vřele doporučuji ❤️
PH Avatar autora Pavlína Hejzlarová (Administrátor) 16.5.2024
Děkuji, že jste tak nadšená z mé tvorby a jsem ráda, že jste se se mnou podělila o váš příběh. Moc to pro mě znamená a jsem ráda součástí něčeho většího, co může pomoct potřebným lidem.
AV Avatar autora Adéla Valušková | 11.5.2024
Háčkované květiny jsou nádherné, opravdu originální a precizně zpracované. Paní Pavlína mi vyšla vstříc se setem naušnic, řetízku a náramku s maceškami. Komunikace byla milá a rychlá a celý set vyšel přesně podle mých představ. Obchod vřele doporučuji.
PH Avatar autora Pavlína Hejzlarová (Administrátor) 16.5.2024
Děkuji za krásná slova, jsem moc ráda, že jste spokojená. Jsem ráda, že jste mi napsala a set si na přání objednala.
PK Avatar autora Petra Klívarova | 9.4.2024
Mám doma již dvoje náušnice, klíčenku i srdíčko jako dekoraci, taky jsem krásnými náušnicemi obdarovala kamarádku. Vše je nádherné, originální a precizně vytvořené 🙂. Paní Pavlína je šikovná a moc hodná, kdykoli jsem měla nějaké přání, vždycky mi vyšla vstříc. Jde vidět, že ji háčkování baví a hlavně dělá radost druhým 🙂.
PH Avatar autora Pavlína Hejzlarová (Administrátor) 10.4.2024
Moc děkuji. Miluju, když máte netradiční přání a ráda tvořím něco nového. Jsem ráda, že jsem vám vždy udělala radost a že se mi pořád vracíte. Toho si opravdu vážím.
MT Avatar autora Markéta Tománková | 5.4.2024
Úžasné květinové náušničky - vyrobené přímo pro mě podle fotky. Skvělá komunikace, rychlá výroba, příjemné osobní setkání při předání, všem mohu jen a jen doporučit. Určitě budu objednávat znovu. 🙂
PH Avatar autora Pavlína Hejzlarová (Administrátor) 10.4.2024
Moc děkuji za krásnou recenzi. Jsem nadšená, že jsem vytvořily tak jedinečné náušnice a že z nich máte radost.
RV Avatar autora Renata Vejlupková | 4.4.2024
Obchod rozhodně doporučuji. Náušnice jsou nádherné, krásně a do detailu propracované. Až mě překvapilo, jak moc jemně jsou vyrobené. Děkuji moc za překrásný šperk.
PH Avatar autora Pavlína Hejzlarová (Administrátor) 4.4.2024
Moc děkuji za krásná slova. Mám velkou radost, že se líbí.
MH Avatar autora Monika Harvánková | 4.4.2024
Jsem velmi spokojená, velkou radost mi udělalo už pečlivé zabalení náušnic nebo vizitka s malým dřevěným lístečkem. Líbí se mi šikovné logo, využila jsem i výplň - vypadala skvěle jako "seno" do velikonoční výzdoby. Jsem také nadšená, že si produkty mohu vybrat na e-shopu - je to mnohem pohodlnější. :)
PH Avatar autora Pavlína Hejzlarová (Administrátor) 4.4.2024
Moc děkuji, jsem moc ráda, že už balení vám udělalo radost.
BO Avatar autora Barbora Oppitzová | 3.4.2024
Náušnice jsou krásné jemné všechny se mně ptají to jsou krásné náušnice a já jím říkám to jsou háčkované a oni jako fakt a já jo jsou to háčkované 😅 vřele doporučuji
PH Avatar autora Pavlína Hejzlarová (Administrátor) 4.4.2024
Moc děkuji, jsem moc ráda, že mají takové ohlasy ❤️
ZD Avatar autora Zdenka Doubková | 7.3.2024
Zboží je překrásné, u delších náušnic bych uvítala gumovou brzdičku, občas je vytáhnu. Nádherně zabaleno. Spokojenost veliká. Obchod doporučuji.
PH Avatar autora Pavlína Hejzlarová (Administrátor) 7.3.2024
Dobrý den, děkuji za zpětnou vazbu a že jste nadšená z náušnic. Pokud se vám náušnice vytahují a potřebovala byste gumové brzdičky, mohu vám je doposlat.
J Avatar autora Janča | 7.3.2024
Krásné náušnice, velmi pěkně zabaleno, malý dáreček potěšil. Obchod určitě doporučuji. A náušnice mají velký úspěch 😀
PH Avatar autora Pavlína Hejzlarová (Administrátor) 7.3.2024
Dobrý den, moc děkuji za krásné hodnocení a doporučení. Moc si toho vážím.
E Avatar autora Eliška | 3.1.2024
Tento obchod mohu jedině doporučit. Výrobky paní Pavlíny jsou jedinečné, originální a okouzlující. Vše je dokonale propracované do nejmenšího detailu. Náušnice přišly překrásně a velmi pečlivě zabalené. Velice ráda je nosím a těším se, až jiný pár náušnic, který jsem objednala, předám jako dárek. Navíc komunikace s paní Pavlínou je velice příjemná, odpověď zasílá obratem. Určitě zde plánuji nakoupit znovu.:)
MV Avatar autora Michaela Valkova | 27.12.2023
Krasny individuální přístup - vše dotahnuto k dokonalosti 🌹
A Avatar autora Anastázie | 21.12.2023
Krásný výrobek, rychlá doprava. Milá komunikace s autorkou
K Avatar autora Kateřina | 15.12.2023
Perfektní práce.Krásný výrobek,skvěle zabaleno.Kouzelné 🌻
Nahoru
44 položek celkem
Zpět do obchodu